E-knjiga receptov slovenskih chefov iz Tedna restavracij

21. 06. 2024

V okviru spomladanskega Tedna restavracij 2024 je v sodelovanju z Ministrstvom za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano potekala nagradna igra Moj recept, v kateri je sodelovalo 30 priznanih slovenskih chefov, ki so delili svoje recepte z uporabo govejega in perutninskega mesa z oznako »izbrana kakovost – Slovenija«.

 

Pomlad 2024 je v Sloveniji postregla z vrhuncem kulinaričnih doživetij, saj je potekal največji kulinarični dogodek v državi, Teden restavracij. Slovenski chefi so bili povabljeni, da pokažejo svoje veščine in ustvarjalnost z uporabo govejega in perutninskega mesa z oznako »izbrana kakovost – Slovenija«. V zameno za delitev svojih receptov so lahko sodelovali tudi v nagradni igri Moj recept. Kot zmagovalka je bila izbrana chefinja Martina Breznik iz Hiše Raduha, ki je za svoj recept prejela glavno nagrado – kombinirano pečico.

Recepti, ki slavijo lokalne sestavine

Skupaj so chefi prispevali kar 30 odličnih receptov, katerih osrednji poudarek je uporaba mesa z oznako »izbrana kakovost – Slovenija«, ki zagotavlja lokalno pridelavo, sledljivost in višje standarde kakovosti. Naš cilj je približati odličnost in kakovost domačih jedi širšemu krogu ljubiteljev gastronomije.

Recepti na voljo v obliki e-knjige

Skupaj so chefi prispevali kar 30 odličnih receptov, ki smo jih združili v privlačno e-knjigo za vse ljubitelje dobre kulinarike, ki želijo v svojih kuhinjah uporabljati lokalno pridelane sestavine najvišje kakovosti. Osrednji poudarek vseh receptov je uporaba mesa z oznako »izbrana kakovost – Slovenija«, ki zagotavlja lokalno pridelavo, sledljivost in višje standarde kakovosti. Naš cilj je približati odličnost in kakovost domačih jedi širšemu krogu ljubiteljev gastronomije. 

E-knjigo Recepti priznanih slovenskih chefov si lahko prenesete tukaj >>

 

Vir: Našasuperhrana

Nazaj