Podeželje v mestu Ljubljana se vrača - vabljeni k sodelovanju

22. 02. 2023

Podeželje v mestu se po dvoletnem premoru vrača s svojim poslanstvom zbliževanja podeželja z mestom in mesta s podeželjem. Poleg odlične ponudbe kmetij bo dogodek obogaten s kulturnim in kulinaričnim programom velikonočne tradicije slovenskega podeželja.

 

Številni podeželski običaji so povezani z velikonočnim časom in prebujanjem narave. Takrat zaživi slovensko podeželje, zadiši po domači hrani in pride čas za Podeželje v mestu.

V soboto pred cvetno nedeljo - 1. april 2023, Ljubljana, Pogačarjev trg, med 8. in 14. uro.

K sodelovanju vabimo kmetije s ponudbo kakovostnih pridelkov in izdelkov. Lepo vabljeni vsi, ki bi se radi predstavili v središču Ljubljane. Veseli bomo pobud pri soustvarjanju kulturnega programa, delavnic, prikaza dela na kmetiji, turističnih zanimivosti regij in podobno.

V Kmetijsko gozdarski zbornici Slovenije dogodek že vrsto let pripravljamo z željo, da se gospodarji kmetij predstavijo prebivalcem in obiskovalcem Ljubljane. Sporočilnost ponudbe s kmetij, njen odnos do okolja in tradicije ter njena kulturna in družinska identiteta je to kar zanima in ceni sodoben potrošnik.

 

PRIJAVA:

Ne odlašajte s prijavami na dogodek, število prodajnih stojnic je omejeno.  Prijave sprejemamo prek spletnega obrazca na strani www.kgzs.si/pvm/prijava do 20. marca 2023.

Prijavnina je 24,59 evra + ddv. Poravnali jo boste po prejemu položnice.

Po prejemu in pregledu prijav vas bomo obvestili o možnostih sodelovanja.

Sodelujte in postanite opaženi na Podeželju v mestu!

V primeru dodatnih vprašanj lahko pišete na pr@kgzs.si.

Nazaj