Izberite svojo dobroto:

Mleko

Mleko

Meso

Meso

Ribe

Ribe

Sadje in izdelki iz njega

Sadje in izdelki iz njega

Zelenjava in izdelki iz nje

Zelenjava in izdelki iz nje

Pijače

Pijače

Žita in izdelki iz njih

Žita in izdelki iz njih

Med

Med

Olja

Olja

Jajca

Jajca

Semena in zelišča

Semena in zelišča

Oglejte si celotno ponudbo


 

Katalog nagrajenih izdelkov, ki izpolnjujejo pogoje za trženje za leto 2024

V letih ocenjevanj smo vsakoletne rezultate strnili v katalog, ki je bil na voljo v fizični obliki. V letu 2020 smo prvič izdali Katalog Dobrote slovenskih kmetij v digitalni obliki, ki je mnogim tako lažje dosegljiv in bolj pregleden. Hkrati je katalog opremljen s slikami ocenjenih dobrot in kontaktnimi podatki nagrejene kmetije. V katalogu pred vami so zbrane dobrote, ki so za svojo kakovost prejele zlato, srebrno ali bronasto odličje kmetije pa izpolnjujejo pogoje za trženje izdelkov.

Katalog združuje preverjeno najboljšo ponudbo s slovenskih kmetij in je pripravljen, da ga delite med svoje prijatelje.

KATALOG 2024

 

 

 

 

Dogodki

Regijsko srečanje SKUPAJ ZA VEČ LOKALNE HRANE V JAVNIH ZAVODIH

05. 06. 2024

Na ravni gorenjske regije potekajo številne aktivnosti in projekti za še več lokalne hrane na jedilnikih javnih zavodov. Regijsko srečanje je namenjeno lokalnim pridelovalcem, predelovalcem, organizatorjem prehrane, kuharjem in odgovornim osebam v javnih zavodih na Gorenjskem. Srečanje je priložnost, da se s svojo ponudbo prehranskih izdelkov predstavite javnim zavodom ter z njimi vzpostavite neposredni kontakt.

 

 

Aktualno

Izzivi za pridelavo in oskrbo s slovenskimi super živili skozi letne čase

27. 05. 2024

V okviru Festovala Dobrote slovenskih kmetij se je odvijal tudi Strokovni posvet - Slovenska super živila skozi letne čase. 

 

Slavnostna otvoritev 35. festivala Dobrote slovenskih kmetij

17. 05. 2024

V Minoritskem festivalu na Ptuju se je pričel 35. festival Dobrote slovenskih kmetij. Prireditev je slavnostno otvorila njena častna pokroviteljica, predsednica države dr. Nataša Pirc Musar.

Prihaja 35. festival Dobrote slovenskih kmetij

13. 05. 2024

Od 17. do 19. maja bo v Minoritskem samostanu na Ptuju potekal 35. festival Dobrote slovenskih kmetij, ki letos poteka pod častnim pokroviteljstvom predsednice Republike Slovenije dr. Nataše Pirc Musar.

 

Oglejte si kmetije

Svojo ponudbo predstavljajo kmetije iz celotne Slovenije. Tako celovitega nabora družinskih kmetij, ki za vas pripravljajo svoje pridelke in izdelke, ne boste našli nikjer drugje. 

Oglejte si ponudbo